Publicat pe Lasă un comentariu

Cerere donatii: Dragi frati si surori in numele Domnului Isus

Dragi frati si surori in numele Domnului Isus

Numele meu este Magdalena, suntem 5 frati in familie, 3 surori si 2 frati, acestita din urma avand dezabilitati, iar pana nu demult erau in grija mamei noastre, membra a Bisericii Baptiste din localitatea Ponorel, Romania, impreuna cu copii ei.

Pe data de 3 Decembrie 2019 mama noastra a decedat si a plecat la Domnul iar tatal nostru a decedat cu 13 ani in urma. Odata cu plecarea mamei dintre noi am intampinat probleme si dificultati financiare pentru ingrijirea celor 2 frati, care amandoi sunt cu dizabilitati diferite si care nu se pot intretine singuri.

Eu am placat sa muncesc in Anglia pentru a le putea oferi ajutorul meu, dar nu pot face fata singura situatiei, motiv pentru care solicitam ajutorul dumneavoastra financiar in numele lui Isus pentru fratiorii nostrii si ne rugam ca Dumnezeu prin indurarile Sale nemarginite sa ne binecuvanteze pe toti, Amin!

Donatiile din partea fratilor si a surorilor cu inima mare, vor fi de mare ajutor pentru viitorul fratilor nostri (hrana, imbracaminte, tratament, lemne de foc) precum si pentru repararea casei in care locuiesc, au nevoie de o soba noua pentru incalzire, schimbarea acoperisului si construirea unei bai pentru a le usura traiul putin.

Orice ajutor si orice suma este binevenita si va fi de folos pentru ei. Apreciem cu adevarat ajutorul vostru, va multumim anticipat, Domnul Isus sa va rasplateasca binefacerea si ne rugam ca binecuvantarile lui Dumnezeu sa se reverse peste toata lumea (noi toti).

Donatiile si orice ajutor pot fi facute in contul de Paypal:  Magdalena Dragoiu

    magdalenadragoiu@yahoo.com

Sau in acest cont bancar:  Magdalena Dragoiu

Barclays Bank

Sort Code: 20-20-37

Account Number: 23703274

Pentru orice intrebari sau alte informatii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0044 797 311 4772

Va multumim pentru sustinerea dumneavoastra!

Domnul sa va rasplateasca insutit!

Scrie un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.