Despre RetVin

RetVin is propune sa fie un altfel de magazin online, diferit si de cele deja existente pentru vintage si retro. Ne propunem sa fim mai mult decat un magazin – dorim sa fim un portal al industriei si al implicarii, impreuna cu tine.

RetVin impleteste calitatea si diversitatea, intr-o selectie atenta si personala a hainelor Vintage si Retro. Iti oferim personalizari, iti ascultam cerintele, si oferim cel mai bun pret. Alegem hainele noi care se potrivesc cel mai bine cu stilul nostru, dar si cu stilul vostru. De haine second ne ocupam personal, ne asiguram ca sunt in cea mai buna stare, le spalam si reconditionam profesional.
Nu ne ocupam doar de haine, ci si de recuzita, costume, si tot ce este vintage si frumos! Poti cumpara, sau poti inchiria. Aducem sufeltul trecutului in prezent, ii invatam povestea si o spunem mai departe!

Ne implicam si in comunitate! RetVin este implicat in diverse proiecte caritabile si de sustinere a talentelor, precum si in diverse actiuni civice si de schimbare a mentalitatii. Pentru un mediu mai curat, pentu refolosirea resurselor, pentru dezvoltarea comunitatii. Poti dona hainele tale, si noi ne vom asigura ca ajung la persoanele care chiar au nevoie, si care chiar le folosesc.

Pentru orice intrebari, cereri sau colaborari, nu ezita sa ne contactezi.

Cu drag, echipa RetVin