Donatii Haine Timisoara

Unde poti dona haine in Timisoara?

Poti dona hainele si incaltamintea ta direct de acasa! RetVin vine si le colecteaza direct de la tine de acasa! Trebuie doar sa ne contactezi (privat), trimiti o oferta – postezi un anunt (public il pot vedea si altii si pot raspunde), ori sa ne suni. Venim noi si le colectam. Este atat de simplu! Daca nu esti din Timisoara si esti prea departe, le poti dona prin curier. Platim noi transportul.

La fiecare donatie, primesti si un voucher cu o reducere procentuala, pe care eil poti folosi pentru orice produs pe care il vei cumpara de pe RetVin, procentul crescand in functie de numarul si calitatea hainelor donate!

donatii haine Timisoara
donatii haine si incaltaminte Timisoara

Ce facem cu hainele pe care le primim din donatii?

Noi colectam hainele tale, le curatam, uneori le si reparam, si apoi donam majoritatea lor, direct oamenilor care au nevoie cel mai mult de ele! O mica parte o vindem, iar banii obtinuti ii folosim pentru a ne sustine eforturile si pentru a sustine diverse proiecte si actiuni caritabile, precum si pentru a promova oamenii talentati la inceput de drum (drumul unui croitor spre designer international cere si resurse, insa de multe ori acele resurse lipsesc!)

Credem cu tarie ca implicarea in societate si incercarea de a o schimba in bine inseamna a ne ajuta pe noi insine, traind astfel intr-o lume mai buna. O lume mai buna pentru noi toti.

De multe ori, putinul tau poate insemna atat de mult pentru altii! Orice act de bunatate fata de ceilalti (inclusiv un zambet!) inseamna un act de bunatate fata de tine insuti. O mentalitate sanatoasa inseamna o mentalitate empatica.

Ce fel de haine poti dona?

Poti dona orice fel de haine, atat timp cat sunt intr-o stare de purtare (asadar hainele rupte, gaurite prea mult etc. nu pot face obiectul unei donatii). Da, poti dona si incaltaminte!

Cand vine vorba de hainele tale (si aici vorbim de orice tip de haine, nu doar vintage ori retro), folosite sau poate chiar si noi, de ce sa le arunci, cand poti avea bucuria de a le oferi cuiva care chiar le va purta? Chiar daca le pui in containerele de donatii, daca ai norocul sa ai unul in apropiere, nu stii unde ajung. De multe ori aceste haine sunt doar vandute catre magazinele second-hand!

Noi avem grija ca hainele sa ajunga la oameni care chiar le vor/plac si chiar intentioneaza sa le poarte. Nu le donam in masa, ci le donam in particular, pentru fiecare caz in parte. Chiar si pe aceste website, avem sectiunea de cereri, unde oricine poate cere ajutorul. Colaboram si cu agentii non-profit nationale, astfel ca, in unele cazuri, pentru anumite comunitati, le donam si acestor agentii in care avem incredere deplina. Monitorizam totusi parcurul lor.

Ce mai astepti, fa un bine chiar acum!

Iti multumim pentru implicare.

Echipa RetVin