Schimb de Haine, Imbracaminte si Incaltaminte la Schimb

Cum poti face schimb de haine sau schimburi incaltaminte cu alte femei?

Schimba hainele tale in siguranta

Schimba imbracamintea si incaltamintea ta de dama cu alte femei din zona ta, sau prin curier!

Te-ai plictisit de hainele tale, ori de pantofii tai? sau pur si simplu iti place sa porti des alte haine si incaltari, dar totusi fie nu ai atat de multe, fie (sincer) nu este rentabil sa ai atat de multe! Si oricum, avantajulu schimbului de imbracaminte este faptul ca poti folosi un articol vestimentar o singura data, fara costuri si fara sa poluezi (aruncand produsul)!

Cum functioneaza schimbul de haine si incaltaminte? Swishing-ul

Destul de simplu – postezi o cerere pe site-ul nostru (sau vizualizezi cererile existente), cu tipul hainei dorite, precizand ce poti da la schimb. Schimbul poate fi de tipul imprumut (cu returnare produse), sau final, ramanand cu produsul cerut.

Unde pot schimba imbracamintea mea sau incaltamintea?

Desigur, cel mai simplu este sa faci schimbul de haine personal, in zona ta, intalnindu-te cu persoana cu care te-ai inteles pentru a schimb, astfel vei putea vedea haina pe care vrei sa o primesti inainte de a avea loc schimbul propriu-zis.

O alta varianta este schimbul prin curier, avand la dispozitie produse din toata tara, prezinta mai multe sanse pentru a gasi hainele pe care le doresti. Suna nesigur? Nu este atat de nesigur pe cat pare. Desi nu te mai intalniesti cu persoana fata-n-fata, poti primi coletul folosind livrarea cu verificare, asadar poti refuza un produs. Pentru siguranta, aici se poate folosi sistemul in care se plateste o garantie in cazul in care accepti produsul, platita de ambele parti.

Adauga un anunt, selectand ‘schimb’ la categorii, spunand cateva cuvinte despre articolul tau, o poza, si mentionand ce fel de imbracaminte sau incaltaminte vrei la schimb, si daca vrei ca schimbul sa fie final sau doar imprumut.